photographer: Jostein Øygarden
photographer: Jarle Risa, in photo: Knut Sømme
photographer: Vegard Aksnes, in photo: Tore Årthun
photographer: Andreas Wik, in photo: Andreas Olsen, Andreas Sætre, Andreas Wik, Jarle Risa, Jonas Johansson, Lasse Steinmoen, Sivert Jonassen, Stian Engelsvoll, Therese Johansen, Torstein Magnussen
photographer: Matis Vaht, in photo: Matis Vaht
Nr: 10
Comment: Sittende start i takoverheng like ved parkeringen
FA: Knut Sømme
FA date: 11/09-06
Original grade: 7B
Navigation:Google Maps
Page views (since 2019.10.09): 21

Ticks:

Knut Sømme
7B
fa
Idar Ose
7B
Lasse Steinmoen
7B
Eivind Helgøy
7B
Henk Henriet
n/a
Matis Vaht
7B

Comments:

Matis Vaht
Kan någon som har adminrättigheter ta bort min tick, ser inte ut som man kan göra det själv i "Min buldreinfo". Såg i filmen Buldring i Rogaland volume 1 (Link: https://vimeo.com/31674745) att han börjar med låg ståstart typ, missade att det stod i kommentarfeltet att det var sittende start. Någon som vet exakt var den börjar i sittstart?
Stian Engelsvoll
Eg blei usikker sjøl nå. Det e dessverre mange bulder (mest de gamle) det står "sittende start på", som nødvendigvis ikkje er det. Bare lav "amerikansk" start. Har oppdatert noen av dem.
Jan Eivind Danielsen
Matis, jeg husker det var en 8A som begynnte dypt inne i hullet, men så datt det av et nøkkeltak. Jeg tror den 7B saken her begynner på tydelige tak i taket. Ikke helt inne.. Vegard?
Knut Sømme
startet sittende. tungt fotflytt i starten med å få beina bort på det store fottaket. har vel blitt gått mye med amerikansk sit startende med beina på det store fottaket i etterkant. jarle gikk en 8a start lenger inne som la til ca 4 flytt i etterkant.